Saturday, 08.04.2023.

OTVORENE DODATNE PRIJAVE ZA 23 KM

Dodatnih 50 mesta za Ivanjica trail 23 km

Zbog zaista velikog i za nas neočekivanog interesovanja za drugo izdanje Ivanjica trail, otvaramo dodatne prijave za trku na 23 km!

Obezbedili smo 50 startnina i samo oni koji prvi kompletiraju prijavu za trku IVANJICA TRAIL 23 km (popunjavanje prijave + uplata startnine), dobiće osnovni Startni paket koji podrazumeva, ranac (sportsku vreću), majcu, startni broj, finišersku medalju i obrok na kraju trke..

Link za prijavu za trku; https://ivanjicatrail.rs/sr/prijava?race=2023-ivanjica-trail-23k .

Nakon uspešno popunjene prijave, dobićete automatski e-mail sa instrukcijama za uplatu. Obratite pažnju da tačno upisete poziv na broj! Ukoliko Vam nije stigao e -mail, proverite u spam ili važnim mailovima!

Svi oni koji su se već ranije prijavili za trku, a nisu uplatili na vreme, neophodno je da PONOVO popune prijavu, i dobiće povratni e mail sa NOVIM instrukcijama za uplatu.

.

Sve dodatne informacije o trci možete pronaći na našem web sajtu. https://ivanjicatrail.rs/sr/trka/info/2023-ivanjica-trail-23k

U delu "VESTI" ćemo postavljati one najznačajnije informacije, koje će vam omogućiti što ugodniji i bezbrižniji boravak u Ivanjici i na trci. https://ivanjicatrail.rs/sr/vesti/1

.

Želimo vam svim dobrodošlicu, na posebnu trku, na posebno mesto...

U Ivanjici nije samo trčanje....


Zbog posebnih ulova i izuzetno kompleksne organizacije, za trku ULTRA 66 km, nismo u mogućnosti da proširimo kapacitete, iako imamo preko 60 njih koji čekaju na listi čekanja!

Hvala svima na podršci i na razumevanju!