Tuesday, 07.05.2024.

Kampovanje

Ko ima šator, a nije se snašao za smešaj...

Za sve one kojima treba treba mesto na jednu ili dve noći mesto gde bi postavili svoj šator, možete na prostor sa slike :)

Nismo u mogunosti da Vam obezbedimo neki veliki luksuz i komfor, ali možemo bar mesto ;). S obzirom da to nije mesto predviđeno za kampovanje...nego je da je to fudbalski teren u pitanju, zabranjeno je paliti vatru kako ne bismo teren oštetili.

Toalate imate u Osnovnoj školi koja je odmah pored, ali o higijeni istih se brinemo i mi i vi zajedno. Niko drugi ih neće održavati sem nas :)

Nikakvo smeće, nikakva galama, puštanje glasne muzike ...bilo šta što može da remeti mir na planini nije dozvoljen.

Alkohol je nastrožije zabranjen i kod svakoga kod koga bude viđen će biti disfalifikoan i udaljen sa trke. Nalazimo se na mestu koje pripada Osnovnoj školi i u skladu sa time se i moramo ponašati.

Dozvolili su nam, na možda i najlepšem mogućem mestu da postavimo šatore ... ali do nas je da opravdamo njihovo poverenje!


Mesto je udaljeno 50 ak m od starta i isto toliko od škole, ali stvari morate nositi na rukama, jer nije moguće do terena prići kolima a i ne bi ni moglo zbog organizacije trke.


Oni koji su zainteresovani, obavezno se moraju prijaviti putem e maila na info@ivanjicatrail.rs sa naznakom KAMPOVANJE


Vaš

IVANJICA trail tim